mandag 18. mai 2009

Forberedelser


Ting begynner å komme i orden nå. Mr. Japeth som er oppstarteren av barnehjemmet, har jeg snakket med på telefonen. Engelsken hans var vanskelig å skjønne, den var veldig afrikansk i alle fall!

Jeg vet nå hvor jeg skal bo der nede, stedet er det barnehjemmet som har ordnet med. Det ser ut til at stedet jeg skal bo på overgår alle mine forventninger. Litt ille at de ordner et så fint sted til meg når jeg skal jobbe hos dem som er så fattige!

Flybilletten er kjøpt, pengene til barnehjemmet overført og vaksinene er jeg begynt å ta. Mange!

Har også begynt å samle inn penger til barnehjemmet nå for alvor. I helgen solgte jeg vafler i sentrum av Arendal, og fikk til sammen inn 1500 kr! Så tusen takk til alle dem som støttet prosjektet gjennom et vaffelkjøp, og til alle dem som slang oppi en tier eller to i forbifarten.

Hjemme har jeg satt frem en sparegris så folk (hovedsakelig familie) kan putte oppi. Per dags dato har jeg tilsammen fått inn på grisen og vaffelsalg kr. 4420,- !

Håper flere får lyst å støtte gjennom tiggerbrevet jeg har sendt rundt, eller om du leser her. Kontonummeret er fremdeles

05206 14 9789

og fremdeles går alle pengene uavkortet til barnehjemmets beste, som klær, madrasser, mat, pulter eller hva det måtte være, som jeg sammen med Mr. Japeth og barnehjemmet vil ordne der nede. TAKK!

2 kommentarer:

  1. Heia Nina, dette er flott. Jeg kommer til å følge med deg. Ønsker deg alt godt og lykke til. Hilsen Grete nabo

    SvarSlett
  2. Aom nå må du snart skrive at jeg også var med å selge vafler en lørdag. Den dagen salget gikk over alle hauger, vet du! Det var tider det:)

    SvarSlett